KRAB BOUWADVIES ADVIEZEN

Als u wilt gaan bouwen, of verbouwen, heeft u meestal wel een idee hoe uw bouwplan eruit moet komen te zien.
Het is dan fijn dat een deskundige, zoals KB, u kan bijstaan met een goed bouwkundig advies en zo, samen met u kan bekijken of uw plannen haalbaar zijn.

KB kan u van dienst zijn voor zowel een gehele nieuwbouw, als voor een aanbouw, verbouw, serre, dakkapel, garage en/of carport. Er wordt niet alleen gekeken naar de bouwkundige haalbaarheid, maar ook naar het uiterlijk, de constructie en niet te vergeten, het financiŽle plaatje.
Ook op het gebied van interieuradviezen kan BK u van dienst zijn. Het veranderen van bijvoorbeeld de badkamer, keuken of een gehele metamorfose van uw woningindeling kan worden gerealiseerd.
In een, geheel vrijblijvend, eerste gesprek, kunnen we u op weg helpen naar de realisatie van al uw bouwplannen.
Een ander belangrijk hoofdstuk is de planning van diverse werkzaamheden en procedures. Om een voorbeeld te geven. De gemeente mag er dertien weken over doen om een bouwvergunning te beoordelen. Daar komen dan nog gauw acht weken bij voor het vervaardigen van de benodigde stukken. Al met al moet u toch op een voorbereidingstijd rekenen van vijf tot zes maanden, voordat u met de daadwerkelijke uitvoering van uw bouwplan kunt beginnen.